E-Life
7 ogledov

Na Stars Gathering z Liebingom gredo ...

Chris Liebinga Arhiv organizatorja
Stars Gathering 2012 bo 14. septembra gostil Chrisa Liebinga in Valentina Kanzyanija. Mojstra bosta v Ambasadi Gavioli poskrbela za glasno slovo od poletja in pripravo terena na jesenska gostovanja. Izžrebali smo nagrajence, ki prejmejo brezplačno vstopnico ...

Chris Liebing je eden tistih elektronskih pionirjev, ki je med prvimi zavrgel gramofone in golo mešanje glasbe nadgradili s sočasno manipulacijo digitalnih datotek v živo. Ob tem ni pozabil, da je bistvo glasbe, digitalne in analogne, pred in za mešalno mizo – človek, njegova duša, pete in srce: "Ko vrtim, hočem, da se ljudje izgubijo v glasbi, izgubijo občutek za čas in prostor, to pa se zgodi le, ko se ujamejo prava glasba, vrhunski klub in sproščeno občinstvo." In prav zato mu radi prisluhnejo tudi tisti ljubitelji plesnoelektronskih ritmov, ki ob technu sicer običajno vihajo nos.

In potem je tu še Valentino Kanzyani, vodja kolektiva Jesus Loved You, predvsem pa sin Ambasade Gavioli, ki je njen sloves, kot pravi glasbeni ambasador, ponesel v svet, našel mir v senci ibiških agrumov, zdaj pa se poln svežih idej in značilne plesne energije vrača na branike klubskega podzemlja s podporo Lucianovega kolektiva Vagabundos ter dvema svežima EP-jema Love & Gratitude, ki napovedujeta skorajšnji izid albuma, ki bo prav tako izšel pri vroči Cadenzi.

V Ambasadi Gavioli jima bodo prihodnji petek družbo delali še Veztax, Tomy DeClerque, Aneuria in Alex Cvetkov.

Vstop bo dovoljen le starejšim od 18 let. Vstopnina v predprodaji sicer znaša 18 evrov, na dan dogodka pa boste zanjo odšteli 23 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.