Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Kdo bo spoznal Nelly Furtado?

Nelly Furtado Žurnal24 main
Izžrebali smo srečno nagrajenko, ki bo pevko Nelly Furtado, ki bo 14. marca nastopila v ljubljanski Hali Tivoli, spoznala v živo in prisluhnila njenemu koncertu.

Srečo pri žrebu je imela Ljubka Šmit, ki bo v živo spoznalo priljubljeno pevko. Čestitke!

V Slovenijo prvič prihaja Nelly Furtado, v ljubljanski Hali Tivoli bo nastopila 14. marca. Nelly, ki je zaslovela že leta 2001 s svojim prvim albumom Whoa, Nelly!, je prejela številne nagrade in priznanja, kar dva grammyja, deset nagrad juno, tri nagrade muchmusic video, ter si prislužila svojo zvezdo na kanadskem pločniku slavnih. Le malokdo ne pozna njenih pesmi, kot so I’m Like a Bird, Turn Off the Light, Powerless (Say What You Want), Try, Forca, Promiscuous, Maneater in Say It Right.

Predprodaja vstopnic se je začela v sredo, 5. 12. 2012, na vseh prodajnih mestih Eventima, bencinskih servisih Petrola in na spletni strani www.eventim.si. Cene vstopnic: od 35 do 45 evrov.

Nelly Kim Furtado (rojena 2. 12. 1978) je kanadska pevka, avtorica, producentka in igralka. Slavo je doživela s svojim prvim albumom Whoa, Nelly!, na katerem sta bila dva izjemno uspešna hita, I’m Like a Bird in Turn Off the Light. Za I’m Like a Bird je leta 2001 dobila nagrado juno za singel leta, leta 2002 pa nagrado grammy za najboljši ženski pop vokalni nastop. Leta 2003 je izdala album Folklore, na katerem so bile tri mednarodne pop uspešnice: Powerless (Say What You Want), Try in Forca. Tri leta pozneje je izdala album Loose, ki je postal svetovna uspešnica. Po triletnem premoru je izdala svoj prvi album v španskem jeziku Mi Plan in si z njim priborila nagrado latin grammy za najboljši ženski pop vokal na albumu. Letos je izdala album The Spirit Indestructible, ki ga bomo poslušali tudi v Ljubljani v četrtek, 14. marca, v Hali Tivoli. Tako se bodo končno uresničile želje vsem njenim fanom, ki jo bodo lahko končno prvič videli nastopati tudi pri nas!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.