Magazin > VIP
219 ogledov

Bi verjeli? Ta slovenski dekolte šteje 50 let!

Nena Muršič Facebook
Nekdanja fitneserka, danes priznana kozmetičarka Nena Muršič bo 12. julija dopolnila petdeset let. Pravi, da ji ne sledijo niti dvajset let mlajši.

"Moj botoks je jutranja gozdna meglica in tek iz desetega nadstropja na bližnji hrib, kjer naredim 500 sklec in 500 počepov, ko pridem domov pa sledi še 200 trebušnjakov. Moje merilo, da sem v formi je, da do desetega nadstropja pritečem hitreje kot pripelje dvigalo," pravi Nena, ki odlično skriva svoja leta. Pravi, da za njo pogosto pogledajo 20 in celo 30 let mlajši moški. "Dvema mlajšima sem dala priložnost, vendar me nista dohajala. Moški, ki z mamo ne more teči na Šmarno goro oziroma me vsaj približno dohajati, ni zame. Toliko energije kot jaz nima vsak dvajsetletnik."

Nena pravi, da je njen recept za mladostni videz povsem preprost. "Nikoli nisem kadila, pila alkohola in kave, rada pa se pregrešim s čim sladkim, zato to kompenziran s telovadbo. Ko jem, jem na polno, ko telovadim, telovadim na polno. Nekaj na pol pri meni ne obstaja," pravi temnolaska. Trenutno je samska, čeprav se o tem pošali: "Pravzaprav nisem samska, imam razmerje na daljavo, moj dragi je iz prihodnosti."