Šport > Zimski športi
24 ogledov

Biatloncu Simonu Fourcadu grozil s sekiro

Poškodbe Simona Fourcada Facebook
Biatlonec Simon Fourcade poleti trenira smučarski tek s posebnimi kotalkami. Pretekli teden ga je pri treningu zrinil s ceste voznik avtomobila, nato pa mu je še grozil s sekiro.

Francoski biatlonec Simon Fourcade se v poletnih mesecih za tek na smučeh pripravlja s posebnimi kotalkami. Za trening potrebuje kar nekaj prostora, zato se pogosto odloča za trening po podeželjskih cestah, kjer ni veliko prometa.

Fourcada, ki je v sezoni 2011/2012 osvojil svetovni pokal v posamičnih tekmah, je pretekli teden med treningom na kotalkah zbil voznik avtomobila in nato zbežal. Biatlonec je odletel v obcestni jarek in si pri tem površinsko poškodval celotno levo stran telesa.

Po nekaj trenutkih se je 31-letnik pobral in se zapodil za avtom. Fourcade je voznika ujel, potem ko je ta moral zaradi drugega avtomobila upočasniti vožnjo. Medtem ko se je biatlonec glasno zgražal nad voznikom, je ta prijel za sekiro, kar je Fourcade posnel s kamero na čeladi.

Na svoji Facebook strani je Fourcade objavil nekaj slik svojega poškodovanega telesa in vse sledilce opozoril: "Bodite pozorni med teningom!“.

Komentarjev 2