Magazin
76 ogledov

Big Brother: Erikov oče o jezni Tamari

erik, maša Voyo
Včeraj je v hišo Big Brother na obisk prišla Tamara in Eriku in Maši povedala, da sta jo pred celo Slovenijo ponižala. Sedaj se je oglasil še Erikov oče.

Tamara se je v šovu zapletla z Erikom, ki jo je prosil, naj jo zunaj čaka, pretekli teden pa je pred celo Slovenijo povedal, da ljubi Mašo. Mladenki je Big Brother včeraj omogočil, da je za nekaj minut stopila v hišo in svojemu nekdanjemu ljubimcu in prijateljici povedala, kaj ji je ležalo na duši.

Ostali tekmovalci so Tamari za govor zaploskali, Erik pa je pripomnil: "Saj ne veste ozadja. Zakaj me je izkoristila.“ To je sedaj razložil Erikov oče Igor. "Kot oče vem, da je šel Erik prost v Big Brother, Tamara pa je želela z Erikom le dvigniti pritisk svoji simpatiji v Mariboru. Zdaj je izgubila oba. Ji pa želim, da bo z nastopom dobila vlogo v mehiški telenoveli. Se pa že veselim, da bo v Big Brother prišel na obisk tudi Mirelin partner skupaj z Markotom."

Oglasila pa se je tudi Tamara, ki je besede Erikovega očeta zavrnila. "Prvič: Jaz nisem hotela v Mariboru nikomur pritiska dvigniti, jaz se s čustvi nisem igrala, tako kot se je on! Drugič: upam, da dobim vse posnetke, kaj je on meni govoril ponoči, tako da če se gre kdo telenovele, se gre to on! /.../ Seveda bo vsak svojega otroka branil."

Komentarjev 4
  • blueone 19:10 01.maj 2016.

    Haha tata...Tamara dej jim vetra :-)

  • Milan Modrijan 17:50 01.maj 2016.

    ATA BO ZRIHTAL PO BALKANSKO ŠE SNAHO ALI NEVESTO.UBOGI ATIN SINČEK.

  • res.no 13:48 01.maj 2016.

    jao, jao tata a vas ni sram,d a se mešate v zasebne zadeve svojega odraslega otroka in to še celo javno. Kar imajo bodo sami med sabo razčistili, saj so odrasli - vsaj naj bi bili in se tako obnašali.<br ...prikaži večr />Ne pa da pride atek branit sinčka zdaj - kot v vrtcu...."ne, ne moj pa že ni tak, moj pa že ni tega naredil" ...res ja ubogi otroc ja...