Magazin
942 ogledov

Big Brother: Jasminov stric trojni morilec z Gorjancev?

jasmin Facebook, Big Brother Slovenija
Na spletu se je pojavila informacija, da je Jasmin Cerić nečak Ermina Brkića, ki ga je sodišče spoznalo za krivega trojnega umora na Gorjancih.

jasmin | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Prejšnji teden smo poročali, da sta se v hiši Big Brother hudo sprla Jasmin in Dragan. "Bomo videli, kdo bo komu grozil," je med drugim rekel Dragan, na kar mu je Jasmin odgovoril: "Lahko bi malo pogooglal priimek moje mame itd ... Pazi, se boš bal.“

Jasminovi mami je ime Sena Brkić. Tako je ime tudi sestri Ermina Brkića, ki ga je sodišče pred več kot desetimi leti zaradi trojnega umora obsodilo na 30 let zapora. Informacija, da sta si Brkić in Jasmin v sorodu, se je sicer že prej pojavila na spletu.

Že takrat smo poklicali gospo Brkić, ki te informacije ni želela niti potrditi niti zanikati. "In kaj boste napisali, če kaj rečem? Preverite to kje drugje, jaz ne bom rekla ničesar. Jasmina v to ni treba mešati, to ni njegova družina. On ima svojega očeta, svojo mamo, svojega brata …" je povedala za naš portal.

Komentarjev 7
  • Avatar čavez
    čavez 17:15 27.maj 2016.

    dragec le kako da ti manjkaš v teh šovih, ziher pašeš zraven.

  • dragec 14:32 27.maj 2016.

    Čavez, javi se tudi ti, pa, da te Marko, ćefur nategne mal na suho.

  • patron 09:52 27.maj 2016.

    ta tip čmerić je potuhnjen, do alme nesramen, ljubosumen in rahlo nevaren, se stežka brzda....žlahta pač, se ve......!!!!