Magazin
14 ogledov

Big Brother: Jasminu v hišo pripeljali ljubico, Jadranka nesramna do Manje

simon Voyo
Hišo Big Brother je moral zapustiti Simon. To je najbolj užalostilo Alena, s katerim sta skupaj prišla v šov.

Nominirani so bili Klemen, ki ima stalno nominacijo, Simon, ki so ga nominirali sotekmovalci, in Erik, ki mu je nominacijo podelil Dragan.

"Počutim se svobodno. Vesel sem, da sem zunaj," je povedal v studiu in dodal, da se je šele v šovu zavedel, kako pomembna mu je družina. "Nikoli več je ne bom zapustil," je še dodal.

Mamljiva ponudba ...
Big Brother je po Simonovem odhodu v spovednico poklical Jadranko in ji ponudil pet tisoč evrov, če šov takoj zapusti. Jadranka je ponudbo zavrnila: "Ne bom. Do konca grem. Sem močna. Hočem zmago. /.../ Ni vse v denarju."

Alma prišla na obisk

jasmin, alma | Avtor: Profimedias Profimedias
Jasmina je v hiši obiskala Alma. "Kako si lepa,“ je komentiral njene lasne podaljške in ji povedal, da jo ima rad. Ko jo je vprašal, ali bi mu rada kaj povedala, je Alma odgovorila, da se bosta pogovorila zunaj. Temnolaska je očitno stopila v stik z Jasminovo mamo. "Slišala sem se z eno posebno osebo. Vse je v redu," je povedala.

Jadranka nesramna do Manje
Voditeljica šova Manja Plešnar je Jadranko pred razglasitvijo rezultatov glasovanja vprašala, kdo si zasluži finale. Jadranka ji je odgovorila, da si finale zaslužijo vsi in dodala: "Kakšne neumnosti sprašuješ, Manja. Vprašaj kaj pametnega." Manja ji je zagotovila, da se bo prihodnjič, ko jo nagovori, bolj potrudila ... Ko se je naslednjič oglasila stanovalcem, jim je razkrila, kdo so finalisti in kdo je bil ves teden nominiran.

Polfinale šova bo sicer v torek, ko bosta tik pred četrtkovim finalom hišo zapustila dva stanovalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.