Magazin
44 ogledov

Big Brother: Kljub prevari ga je Tamara čakala v studiu!

tamara Voyo
Tamara še vedno verjame, da jo Erik ljubi ...

Tamara je po svojem odhodu iz šova Big Brother povedala, da bo Erika pričakala v studiu, ko bo izpadel. Včeraj je bil med nominiranci in Tamara je, kljub temu, da jo je Erik pred celo Slovenijo dal na čevelj, svojo obljubo izpolnila. "Logično, da mi ni vseeno, saj sem jaz svojo besedo držala, ko je prosil, naj ga čakam. Jaz sem njega čakala in izpolnila svojo obljubo. To, kar pa on počne, bo on imel na vesti,“ pravi svetlolaska, ki "na neki način" še vedno verjame, da jo visokorasli Primorec ljubi.

Na vprašanje, kaj se bo po njenem mnenju še zgodilo med Erikom in Mašo, pa je Tamara odgovorila: "Trenutno ne vem, kaj se lahko med njim in Mašo zgodi. Če pa se bo, mislim, da zunaj ne bi funkcionirala."

Komentarjev 6
  • Ferluci 08:50 25.april 2016.

    Pa kaj je s tabo, si mentalno zdrav? Ne razumeš komentarjev? In kakšno vlogo ima pri tem politična pripadnost? Ne razumeš, da nastopajoči, gledalci in spremljevalci takšnih šovov niste ravno neka inteligenca naroda? Zberi se malo, pa zobe si umij!

  • patron 18:37 24.april 2016.

    zgleda, da se v BB vsem mal sfuzla v kebi....

  • colio 15:46 24.april 2016.

    Levak Ferluci iz kumonističnega klana Kučan komentira.In njegovi levaki in komunisti so srečni z titovkami na glavi ! ;)