Magazin > VIP
68 ogledov

Big Brother: "Mirela je mojo roko odklonila"

Big Brother Saša Despot
Polona Filipič je bila edina tekmovalka, ki je Mirela na finalu ni objela …

Mirela je sotekmovalki Poloni zamerila, ko je med vklopom v hišo Big Brother po svoje odhodu domov rekla, da je iz prve roke izvedela, da se o njej ni motila. Spomnimo: Polona o Mireli in njenem obnašanjem v hiši Bog Brother ni imela najboljšega mnenja …

Dekleti bojne sekire še vedno nista zakopali. To se je jasno pokazalo na finalu šova, ko je Mirela objela vse nekdanje sotekmovalce, Poloni pa niti roke ni hotela dati. "Stopila sem do nje, bolj kot ne zaradi lepšega, da ji čestitam, pa je moja roko vljudno odklonila roko. Obe sva se nasmejali, nakar sem se obrnila in šla," pravi Polona, ki pa Mireli tega prav nič ne zameri. "Ne vem točno, zakaj je to storila. S tem se tudi ne ukvarjam," je še povedala mladenka in dodala, da je zmagovalki šova že v hiši povedala, da se značajsko ne ujemata in da imata različne poglede na družino in vrednote. "Nisem je želela užaliti. Ko sem prišla ven, me je kontaktiralo veliko oseb iz njenega okoliša in povedalo, da spoštujejo moje mnenje. Z Mirelo se nisva kregali. Priznati moram, da zna biti zelo zabavna. Ne razumem pa, da ne razmišljaš o posledicah, ki jih imajo lahko tvoja dejanja. Postavila sem se v vlogo njenih otrok. Z njo se v hiši nisem spuščala v debate, saj mnenj, ki se niso skladali z njenim, ni hotela slišati."

Polna Mireli zmago privošči, je pa nad njo vseeno razočarana. "Javnosti je bilo s to zmago sporočeno, da se moraš, če želiš zmagati, sleči, tudi svojo dušo."

Komentarjev 6
  • patron 11:15 20.junij 2016.

    točno to, marela kje sta zdaj tvoja sinova, ko se ti nastavljaš naokoli, ti najboljša mama......bruhhhhhhhaaaaha....prava sponzoruša ..... bogica nima časa... preveč obveznosti !!!

  • kapibara 11:01 20.junij 2016.

    Njena sinova sta lahko srečna, da živita pri očetih..Bogi osnovnošolček...

  • pisava 09:43 20.junij 2016.

    Pišete vsak dan kar nekaj o tej capajdri.