Magazin
44 ogledov

Big Brother: Mirela s to izjavo globoko užalila Erika

erik Voyo
V hiši Big Brother je bilo spet glasno, saj sta si Erik in Mirela skočila v lase.

Vse se je začelo z nedolžnim pogovorom o ljubezni. Mirela je povedala, da ženska, ki je srečna, ne bo varala. To velja tudi za srečne moške, je prepričana 40-letnica. Njeni mlajši sotekmovalci se z njo niso strinjali.

Erik jo je nato opomnil, da je na začetku šova izjavila, da jo zunaj čaka zaročni prstan, a je kljub temu "za vsakega tiča držala". "Mene je zanimal le en tič,“ mu je odgovorila Mirela in dodala, da v hiši svoje ljubezenske preteklosti nikomur ni razlaga, razen Maretu. "Mare ve vse, od prvega dne.“

Če vprašate Markota, vam bo povedal drugačno zgodbo …

Mirela je sicer še vedno prepričana, da jo 20-letni ljubimec zunaj čaka. "Mene čaka Mare. Duša od človeka." "Kaj pa ta druga duša?“ jo je dražil Erik, a Mirela od svoje zgodbe ni odstopila. "Druge ni in ti to veš od kastinga.“ "Točno iz kastinga vem, kaj si govorila,“ je nadaljeval Erik, ki pa ga je najbolj ujezilo to, da se Mirela spravlja na njegovo simpatijo Mašo, menda zato, ker je ljubosumna nanjo.

Mireli je dvignilo pokrov. Izjavila je, da je Maša tista, ki se dere in zavija očmi, ter Eriku zabrusila: "Ti si tako nepomemben lik. Propadli tenisač.“ Erik ni mogel verjeti svojim ušesom. "Propadli tenisač? Poglej si rezultate. Jaz se se vsaj za nekaj boril, ne pa na pušing in lizing,“ ji ni ostal dolžan.

"Zapri gofljo!“ mu je odgovorila Mirela in odvihrala. "Ti tvoje ne moreš, ker se ti sama odpira,“ je pogovor zaključil Erik.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:11 28.april 2016.

    "Mirela je povedala, da ženska, ki je srečna, ne bo varala. To velja tudi za srečne moške, je prepričana 40-letnica."Ja no sej ona ni nikol trdila da je srečna v svoji zvezi?Mislm to ne opravičuje varanja, prej je treba ...prikaži več pač it narazen ne pa da varaš ampak vseen. Erik je točno vedu kako jo napsihirat in točno na to je ciljal. Mirela je pa naivno padla na to. Oba sta čudna po svoje.