Magazin
56 ogledov

Big Brother: Mirela Marku zaupala zgodbo, za katero ni vedel nihče

mirela voyo.si
Stanovalka hiše Big Brother, Mirela, je spregovorila o noči, ko jo je poskušal posiliti prijatelj njene sestre.

Mirela je Marku zaupala zgodbo, ki jo doslej še ni slišal nihče. Ko je bila najstnica, ji je sestrin prijatelj ponudil vožnjo domov, a se je z njo odpeljal v gozd, kjer je imela njegova družina počitniško hiško. Rekel ji je, da gre le nekaj iskat in da bosta takoj nadaljevala pot, a temu ni bilo tako. "Ko sem slišala, da je raztegnil trosed, sem vedela, koliko je ura," je v solzah povedala 39-letnica in dodala, da jo je nato ta fant, ki je veljal za "največjega frajerja“, poskušal posiliti. "On je mene nato pretepel. /.../ Drla sem se, spraskala sem ga tako močno, da sem imela njegovo tkivo pod nohti. Ni me mogel posilit, ker se nisem pustila, ampak me je močno ranil."

Mireli je uspel beg. "Ne vem, kako sem prišla do glavne ceste. Bala sem se, ker me je iskal z motorjem." Ko je prišla domov, je takoj skočila pod tuš. Zgodbe ni nikomur zaupala, ker je vedela, da bi njen oče nepridiprava takoj ubil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.