Magazin
33 ogledov

Big Brother: Novi stanovalec v hišo prinesel kondome

polona
1/2
Voyo
Hišo Big Brother je moral zapustiti Marko. Vselila sta se dva nova stanovalca.


Ta teden so bili nominirani Dalibor, Mirela, Marko, Klemen in Erik. Gledalci so odločili, da mora šov zapustiti Marko. Mirela je bridko jokala, Marka pa izselitev vsaj na videz ni prizadela.

mirela, marko | Avtor: Voyo Voyo

 

Povedal pa je, da ni pričakoval, da bo šov zapustil tako hitro. "Težko ji bo. Ne bi bil rad v njeni koži," je povedal o Mireli in dodal, da čustev do nje ne zna opisati.

Nova stanovalca v skritem delu

V hišo Big Brother sta se vselila nova stanovalca. Prva se je predstavila Polona iz Prlekije, ki je po poklicu kozmetičarka. Stara je 30 let in zase pravi, da je čustvena, energična in zabavna. Povedala je tudi, da je ne bomo videli vinjene, saj ve, kje je njena meja, glede seksa v šovu pa je izjavila: "Nikoli ne reci nikoli." Moški naj bi bili očarani nad njenim videzom, njen najmočnejši adut pa je njena zadnjica. Polona predvideva, da se bo v šovu najslabše razumela z Mirelo.

Polona je dobila svojo sorodno dušo – Dragana, ki pravi, da je kot vrečka presenečenja. Star je 25 let, prihaja pa z Raven na Koroškem. Ukvarja se z risanjem in športom, pravi, da je družaben in direkten, v hišo Big Brother pa je menda prinesel kondome, čeprav je izjavil, da mu nobena tekmovalka ni všeč. V šov se je prijavil, da spozna samega sebe.

Nova stanovalca bosta sicer najprej prebivala v ločenem delu. V ponedeljek pa se bo tekmovalcem pridružil še en nov obraz.

Komentarjev 6
  • malonaokoli 11:00 25.april 2016.

    kje je varuhinja otrokovih pravic ? kdo bo zaščitil te otroke ?

  • malonaokoli 10:59 25.april 2016.

    jaz bi prepovedal nastop odraslih ljudi ki imajo doma otroke ! Zakaj ? Ker njihovi otroci postanejo žrtev posmeha, žaljivk in norčevanja...okolice, šole, ulice.

  • glicinija 10:18 24.april 2016.

    "enake" stvari se dogajajo na Gregorčičevi in Šubičevi, pa se nič ne zgražamo