Magazin
82 ogledov

Big Brother: Strta Mirela spoznala, da jo je dal Marko na čevelj

mirela Voyo
Big Brother. Mirelo so sostanovalci zbadali, ker se ji Marko v ponedeljek, ko je bil gost v studiu, ni javil. Mirela je Big Brotherju nato vrnila Markovo fotografijo.

"Bom pustil, da pride ven, da zadiha in se z njo pomenil. Ne bi sedaj tukaj pred kamero, da ji kaj povem. Občutki so mešani, nimam ji niti kaj povedati. V bistvu niti ne bi bilo realno, kar bi ji danes povedal,“ je svojo odločitev, da se 20 let starejši ljubimki ne javi, malce zmedeno razložil Marko. Sotekmovalci so Mirelo zaradi tega zbadali. Med najglasnejšimi je bila Jadranka, ki je večkrat poudarila, da je njen Marko, tako je poimenovala svoj dildo, še vedno ob njej.

Mirela je očitno tudi sama spoznala, da je nekaj narobe. V spovednici se je izpovedala Big Brotherju in vrnila Markovo fotografijo.

"Naredila sem marsikaj, zaradi česar sem verjetno tema "hejterjev". Da izpadem še večja budala in da pridem ven in sanjam, da me bo nekje čakal, on je pa lahko tam z drugo osebo... Nočem delati iz sebe budalo, zato prosim, da to sliko vzamete. Zavedam se, da je bil Marko star 21 let in da sem imela morda prevelike sanje. Če me ne čaka zunaj, nič hudega,“ je v solzah povedala in v slovo pobožala Maretovo fotografijo.

Več o tem, zakaj Marko ne želi imeti več opravka z Mirelo, lahko preberete TUKAJ.

Big Brother: Strta Mirela spoznala, da jo je dal Marko na čevelj

 

Big Brother. Mirelo so sostanovalci zbadali, ker se ji Marko v ponedeljek, ko je bil gost v studiu ni javil. Mirela je Big Brotherju nato vrnila Markovo fotografijo.

 

 

„Bom pustil, da pride ven, da zadiha in se z njo pomenil. Ne bi sedaj tukaj pred kamero, da ji kaj povem. Občutki so mešani, nimam ji niti kaj povedati. V bistvu niti ne bi bilo realno bilo kaj bi ji danes povedal,“ je svojo odločitev, da se 20 let starejši ljubimki ne javi, malce zmedeno razložil Marko. Sotekmovalci so Mirelo zaradi tega zbadali. Med najglasnejšimi je bila Jadranka, ki je večkrat poudarila, da je njen Marko, tako je poimenovala svoj dildo, še vedno ob njej.

 

Mirela je očitno tudi sama spoznala, da je nekaj narobe. V spovednici se je izpovedala Big Brotherju in vrnila Markovo fotografijo.

 

„Naredila sem marsikaj zaradi česar sem verjetno tema „hejterjev“. Da izpadem še večja budala in da pridem ven in sanjam, da me bo nekje čakal, on je pa lahko tam z drugo osebo... Nočem delati iz sebe budalo, zato prosim, da to sliko vzamete. Zavedam se, da je bil Marko star 21 let in da sem imela morda prevelike sanje. Čeme ne čaka zunaj, nič hudega,“ je v solzah povedala in v slovo pobožala Maretovo fotografijo.

 

Komentarjev 2
  • patron 17:31 30.april 2016.

    strta marela...

  • patron 12:01 30.april 2016.

    sicer pa, kako bi ta lenivec preživljal njo, gospodinjo z vsemi njenimi brezmejnimi potrebami popravkov in umetnih dodatkov, baba praktično še nikoli ni nič delala in še njena dva uboga otroka.