Magazin
92 ogledov

Big Brother: Takšnega razloga za nominacijo še ni bilo …

dragan Voyo
Tekmovalec Big Brotherja Dragan ne izbira besed …

Ta teden so nominirani Mirela, Erik, Maša, Klemen, Saša in Jadranka. Trije novi prišleki, Dragan, Polona in Anže, so v soboto podelili "smrtonosno" nominacijo, kar pomeni, da je bil tekmovalec takoj nominiran.

Polona je nominirala Mirelo, Anže pa Erika, ker se z njim ne razume najbolje. "Ne morem te videti," je še pripomnil tekmovalec. Nič bolj šarmanten ni bil Dragan, ki je s svojo razlago za nominacijo razburil spletne komentatorje. Izbral je Mašo. "Ker je navadna smrklja. Zaradi tega. Ker je ogabna. To so moji osebni razlogi," je povedal.

Veliko spletnih komentatorjev se z njim strinja, večina pa ne more verjeti, kako je lahko kaj takšnega izustil. "Ta revček nima vse pošlihtano v glavi. Kako lahko tako grdo žali? Kaj ni drugih besed, da bi nominiral Mašo? Obnaša se naduto.....Teleban, aroganten," je zapisala Marija, Mladen pa je prepričan, da so se Draganu skisali možgani. "Tale Dragan je poden od moškega lika. Kaj hudiča pa si misli da je? Mene je prav sram, da prihaja iz enakega kraja kot jaz!“ se je oglasil še nekdo, ki očitno tako kot tekmovalec prihaja iz Raven na Koroškem.

Se strinjate s komentatorji ali z Draganom?

Komentarjev 3
  • wester62 19:18 02.maj 2016.

    očitno je to v stilu pro plusa.enaki se držijo pač z enakimi.

  • dragec 16:41 02.maj 2016.

    Kdo zbira te JUGO idiote v resničnostne oddaje???

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:05 02.maj 2016.

    Dragan ima ubijalski pogled. Boli ga k.. kaj si drugi misljo. Je brutalen. Kar nekaj lastnosti psihopata ima. Mirela je mogoče res psihičen bolnik ampak vsaj ni psihopat.