Magazin
48 ogledov

Big Brother: To je Tamara v soboto v hišo prinesla Maši

tamara Voyo
Maša v Tamarinem darilu vidi grožnjo.

Tamara je v soboto obiskala hišo Big Brother in Eriku, s katerim se je zapletla v razmerje, ter Maši povedala, da sta jo pred celo Slovenijo ponižala. Maši je položila na srce, naj prizna, da je zaljubljena v Primorca in odreši svojega fanta, ki jo zunaj čaka. Prinesla ji je tudi darilo – fotografijo, ki pa je mladenka ni bila vesela. Na njen sta namreč Tamara in njen fant, o katerem smo že pisali.

"Če  bi bil on tako v redu, bi dal (v okvir) najino sliko. Če bi bil namen, da me na neke zadeve spomni … A njen namen ni bil, da se spominjam na naju, ampak obratno. Kot grožnja," je Maša potarnala Simonu in tudi razkrila, da je vedela, da se bo Tamara sestala z njenim fantom Davidom.

Maša je v pogovoru tudi razložila, zakaj je najprej trdila, da je samska. Davida je želela zaščititi. "Nisem hotela, da sva skupaj, preden grem v šov, da se tem stvarem izognem in ga na izpostavljam. Moj namen je bil, da se to ne izve."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.