Magazin > VIP
50 ogledov

Big Brother žur: Tomaž z Martinovim avtom zdrsnil s ceste

nesreča,  tomaž jeraj
1/6
Osebni arhiv
Tomaž Jeraj in Martin Flis, ki sta v Sloveniji zaslovela s šovom Big Brother, sta imela nesrečo.

Tomaž je za Žurnal24 povedal, da se je nesreča zgodila na regionalni cesti proti Krškem, in sicer ob 6. uri zjutraj, ko se je vesela druščina vračala s celjskega koncerta pevke Jelene Rozge"V avtu, ki je sicer Martinov, so sedeli še Martin, njegova sestra in njena prijateljica ter moja hči. Cesta je bila zelo mokra, saj je močno deževalo. Nenadoma je pred avto skočila divjad. Zapeljal sem na bankino, da je nisem zadel. Ker je bilo vse zelo razmočeno, je avto potegnilo s ceste,“ je razložil Tomaž in dodal nihče ni bil poškodovan in da je na avtu nastala minimalna škoda. "Na tleh so bile veje, ki so avto malo popraskale. Nič hujšega se ni zgodilo, saj sem vozil počasi, približno 40 kilometrov na uro.“

Na kraj dogodka so poleg avtovleke prišli tudi policisti in Tomažu pod nos pomili alkotest, ki je pokazal, da nekdanji tekmovalec Big Brotherja ni spil niti kapljice alkohola. "Najbolj je bilo hudo, ko smo morali čakati. Dekleta je zeblo in Martin je predlagal, da bi se pogreli v policijskem kombiju, a  policisti naši prošnji niso ugodili. Saj jih razumem, so imeli stavko (smeh),“ je za naš portal še razkril Tomaž, ki je vse potnike po tem incidentu varno pripeljal domov.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:10 01.december 2015.

    Se zgodi. Po prebranem ne bi ravno sklepal da je objesten voznik ali kej podobnega.

  • bozo666 13:07 01.december 2015.

    Le zakaj se kliče policijo? Ker brez policijskega zapisnika ne zavarovalnice ne dosežeš nič.Če je res vozil 40 km/h potem ne bo plačal nič.

  • Pepe007 10:30 01.december 2015.

    Zakaj so klicali policijo? Sedaj bo voznik plačal kazen zaradi neprilagojene hitrosti in povzročitve nesreče...