Vizita za živali > Novice
21 ogledov

Bik tekel po New Yorku

bik Youtube
Prebivalce newyorškega Queensa je v torek zabaval lov na bika, ki je pobegnil iz klavnice in več kot dve uri divjal po predelu Jamaica, podiral ograje, preganjal ljudi in povzročal obenem preplah, začudenje ter veselje opazovalcev.

Bik je pobegnil iz Azizove klavnice v Jamaici v torek zjutraj in tekal naokrog, čeprav so policisti vanj izstrelili več uspavalnih puščic. Ko se je končno izpihal in utrudil, so ga naložili na prikolico in peljali v Center za skrb in nadzor živali v Brooklyn, vendar je med prevozom poginil.

Pobegli bik vsaj ni končal na mizi kot zrezek, saj so ga kremirali. Aziz pa je ostal brez bika, ostal pa bo tudi brez dolarjev, ki jih bo moral odšteti za povzročeno škodo.

Pol leta nazaj se je nakaj podobnega zgodilo tudi v Mariboru, video našega bralca pa je nastal v okolici centra mesno predelovalnega podjetja Košaki, od koder je žival pobegnila. Bika sta dohitela mesarja, ki sta ga najprej poskušala uspavati, vendar sta ga pozneje morala pokončati.

Preberite še:

V Mariboru pobegnil bik iz klavnice

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.