Magazin > VIP
22 ogledov

Bila je prisiljena priznati

Mila Kunis Ashton Kutcher EPA
Mila in Ashton sta nas dolgo pustila ugibati, ali sta poročena ali ne. Zdaj imamo končno odgovor. Voditelj oddaje Late Late Show jo je prepričal, da je občinstvu pokazala poročni prstan.

V novi oddaji Jamesa Cordena Late Late Show je bila gostja tudi 31-letna igralka Mila Kunis. Voditelj je po vsej sili želel slišati odgovor, ali sta z Ashtonom Kutcherjem poročena ali ne, piše Mirror. Mila, ki je oktobra povila prvega otroka, je v oddaji med drugim priznala, da razmišlja tudi o drugem otroku.

Morda, morda

Med oddajo je voditelj Milo vprašal, ali sta z Ashtonom poročena ali ne. Mila je podala odgovor, ki ga ni osrečil: “Morda.” A James ni odnehal: “Ali si poročen, ali pa nisi.” Tudi Mila je bila vztrajna in še enkrat odgovorila: “Morda.” Naposled jo je le prepričal, da je pokazala poročni prstan, ki ga nosi na prstu. James je bil vesel: “Poročena sta, poglejte.”

Jamesa je sicer kasneje zaskrbelo, da se je Mila zaradi njegovega pritiska užalila. A mu je odgovorila, da je v redu. Mila je v oddaji nastopila skupaj z igralcem Tomom Hanksom, oddaja pa bo v ZDA na ogled danes zvečer na CBS.

anja.scuka@zurnal24.si