Magazin
136 ogledov

Bilo je nekoč: Gvido v resničnem življenju nima težav z dekleti

Gvido Maljevac Planet TV
Gvido iz šova Bilo je nekoč še nikoli ni imel resnega dekleta, je razkril njegov brat Josip.

Tekmovalec Bilo je nekoč, gozdar Gvido, ima v šovu kar nekaj "sovražnikov“. Moti ga Miro in tudi z dekleti ni v najboljših odnosih. Njegov starješi brat Josip pravi, da je slika v realnem svetu popolnoma drugačna. "Gvido je v šovu takšen kot zunaj. Je prilagodljiv, priden in delaven fant. Posluša ostale, ima pa svoje muhe tako kot vsi. Z njegovim vedenjem sem na splošno zadovoljen, se mi pa zdi, da je na trenutke napačno prikazan. Ko se meče ven, je ukazovalen in poskuša pametovati, mi gre pa na živce," je za Žurnal24 povedal Josip in dodal, da je Gvido v odnosu do ljudi zelo iskren. "Druži se s tistimi, ki mu značajsko odgovarjajo. Če mu nisi všeč, se s tabo ne bo ukvarjal in ti to tudi povedal. Niti trudil se ne bo izboljšati odnosa."

Josip je za naš portal tudi razkril, da Gvido v resničnem življenju z dekleti nima težav, še nikoli pa ni bil v resni zvezi. "Fant se še išče. V domačem okolišu ga vsi poznajo in se z njim družijo. V družbi deklet je glavni humorist. Odzivi tistih, ki ga poznajo, so pozitivni. Tisti, ki pa ga osebno ne poznajo, pa zanj ne najdejo lepih besed," nam je še povedal Josip.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:30 10.april 2016.

    "v resničnem življenju z dekleti nima težav, še nikoli pa ni bil v resni zvezi."Če nimaš težav z dekleti imaš resno zvezo. Če pa "se iščeš" " ( "Fant se še išče" ) pol pa neki ne štima.