Magazin
79 ogledov

David: "Izgledalo je, kot da si želim, da mi popuši kur**"

David Vnučec Planet TV
David, izpadli tekmovalec šova Bilo je nekoč, je nad izidom močno razočaran ...

Povedali ste, da je bilo to, da niste osvojili teh 50 tisočakov eden najtežjih trenutkov v vašem življenju.
Po eni strani je res bil. Vsak rabi denar. Normalno, da imam posebne načrte, saj ima vsak svoje. Prav bi mi prišel za začetek, da bi lažje zaživel. Morda bi si odprl tudi kakšno firmo ali lokalček, da bi se mi povrnili stroški.

Vendar, če greš v šov, pričakuješ, da morda ne boš zmagal?
Če si tri mesece tam, daš vse od sebe, se trudiš, poleg tega se ti v treh mesecih nabere tudi nekaj stroškov, zato je fino, da tudi nekaj zaslužiš. Najbolj žal mi je, da sem izpadel tik pred koncem. Veliko razočaranje.

Rekli ste, da bi se drugače, obnašali, če bi še enkrat šli čez vse in bili bolj neposredni, čeprav ste sostanovalcem pogosto povedali svoje in proti Miru celo zalučali metlo.
V izjavah bi bil bolj neposreden in povedal, kdo dela in kdo ne. Bolj bi se izpostavil kameram. Če bi me snemali, bi hitro začel delati, tako kot so to počeli nekateri. Sam sem bil sicer vedno prisoten pri vsakem delu, a tega niso prikazali. Nekateri pa so le igrali, da delajo.

Kdo je bil takšen?
Miro in Milan najbolj. Vstala sta že zelo zgodaj, ko nismo imeli nobenega dela, razen tega, da zanetijo ogenj, ostalo so samo "lapali". Ravno tako ni nikoli preveč delala Breda, ne moreš cel dan prati šest krožnikov. Nikoli ni žagala ali zabijala, a ljudje imate radi take, ki so starejši.

Vendar vas tako ali tako izločajo tekmovalci in ne gledalci ali ni torej vseeno?
Ko prideš domov, vidiš, da si se mučil, na koncu pa imajo ljudje o tebi takšno mnenje. Neko podporo javnosti moraš imeti, da dobiš motivacijo. Ne bi se pokazal v drugačni luči, le kameri bi se bolj nastavljal, če bi dobil še eno priložnost.

Poleg Milana in Mira vam je šel v nos tudi Gvido.
Gvido je bil razred zase. Ne vem, kaj je bilo z njim narobe. Neprestano je delal zdrahe, kar se je videlo tudi na televiziji. Jaz sem mu že na začetku povedal, da mi gre na živce in da ga bo potrebno čim prej ven spraviti. Ravno zaradi tega je želel on spraviti ven mene in zato sva se neprestano nekaj dajala.

Imeli pa ste tudi vesele trenutke, recimo, ko ste se napili in osvajali sotekmovalke.
To je bilo samo prikazano kot da sem pijanec in osvajalec žensk. Z Adisom sva se zabavala in Sari rekla "puši mi kur**" ali pa neko foro, da če mi ga bo potegnila. Ravno to so ujele kamere in je potem izgledalo kot da si David želi, da mu Sara "popuši kur**". To je ravno tako kot da bi mi iz heca rekli, da sem prasec, pa bi iz tega naredili, da ste me hudo užalili.

Vendar, saj ste že spremljali kakšen šov, kako da tega niste pričakovali?
Sem spremljal, vendar te vseeno šokira, ko si ti v tej vlogi. Napili smo se ga čisto vsi, a očitno sem moral jaz biti osvajalec.

Je bilo pa tudi obratno, recimo, ko je Sara osvajala vas in se vam ulegla v posteljo.
Normalno, da mi ni bilo všeč. Jaz sem tak človek, da če je moja punca, naj bo v moji postelji, drugače pa ne. Smo se pa notri včasih malo hecali, napili in si naredili vzdušje, saj ne moraš biti neprestano resen. Milan je bil na primer tak, da pred kamerami ni pil, nato pa se ga je nažrl enako kot jaz. To so take fore.

Torej ni bila hrana tista, ki vam je najbolj manjkala?
Meni hrana sploh ni manjkala, fino mi je bilo, saj sem vidno shujšal, poleg tega imam rad zdravo prehrano, da ni teh sladkarij in kave. Najbolj me je žrlo, da ni bilo zabave, glasbe. Sam se rad zabavam, nekateri notri pa so prav kvarili vzdušje.

Rekli ste, da bi se prijavili še v kakšen šov, v kateri?
V bilo katerega, na Kmetijo sem se že. Saj nimaš kaj izgubiti, razen tiste tri mesece, ki pa so trije meseci novih izkušenj in doživetij. Ni mi žal, čeprav sem imel res veliko željo, da zmagam in v to vložil veliko truda, a kaj češ, zaradi tega se ne sekiram več. Tisti trenutek, ko izpadeš, bi se najraje razjokal, saj daš vsa čustva ven. Saj so se vsi malo, to so tisti trenutki. Ko prideš domov, pa si vesel, da ni več kamer, da ni tega, da bi te kdo, po domače povedano, "drka*".

Je bilo veliko tega provociranja?
Res smo se veliko kregali. Na koncu si se skregal že, če ti je kdo kozarec premaknil. Iz dneva v dan so se spreminjale taktike, nobenemu več nisi mogel zaupati. Zelo težka igra je to, psihična. Saj smo imeli veliko dela, a bolj kot ne, je bila to psihična igra.

Kako pa je oče, ki je šov zaradi zdravstvenega stanja moral zapustiti predčasno?
Zaenkrat je v redu. Odkar je odšel, nisem vedel, kaj se dogaja in sem si res želel, da bi prišel kdo od mojih in da bi izvedel, kako gre očetu. Tiste, ki so največ "lapali", so domači obiskali in s tem so dobili še več motivacije. Če bi mene obiskal kdo od svojcev, bi tudi dobil dodatno motivacijo. Povedali bi mi, kaj se zunaj dogaja, kaj moram spremeniti in bi sliko obrnil ter lažje odigral do konca. Tako pa mi je motivacija povsem padla. Očitno so bili drugi bolj pomembni.

 

Komentarjev 1
  • c1305166 12:52 01.junij 2016.

    Še en tistih, ki za vse svoje probleme krivi druge.