Magazin > Film & Glasba & TV
100 ogledov

"Bine, nehj ga srt ..."

Jani Jugovic in Teja Perjet sta Žigova oboževalca.

Žiga Šinkovec | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Bivša tekmovalca šova Gostilna išče šefa Jani Jugovic in Teja Perjet očitno pozorno spremljata drugo sezono. Imata tudi svojega favorita – samozavestnega in občasno tudi izjemno samovšečnega Žigo. "Žiga Šinkovec me vsak dan bolj preseneča, tale krožnik dns je zgledou top, ma bine nehj ga srt z bučkami, mau dvojna merila pa to. Teja Perjet ke ze od zacetka praula da je ziga cool in priznam da sm pocasi vedno bol na njegovi strani,“ je Jani na Facebooku zapisal v petek.

Spomnimo. Binetu je bil Žigov krožnik sicer všeč, ni pa mu bilo po godu, da je za en krožnik porabil le pol bučke, druga polovica pa je pristala v smeteh.

Včeraj, ko so v oddaji prikazali Tilnovo neprimerno vedenje med delom in po nominacijah, pa je Teja na Facebooku pripomnila: "No vidte, kako maske padajo ... Žiga ostaja že od začetka tak kot je ... ja je samovšečen, ampak ni škodljiv ... Kaj pa žaljivi Tilen in hujskajoči Tomaž ... Ni simpl bit not - pa čist preveč je krega ... mi smo se mel radi.“

Tilen je nominiran. Po vsej verjetnosti si bo kot tekmeca izbral Žigo. Kdo bi moral ven? Glasuj!

Komentarjev 11
  • mph 09:04 22.oktober 2013.

    Kot sem rekel, do Tilna, je bil Žiga moja prva izbira za ven. Pa ga je prehitel Tilen. Potuhnjenci oz. zahrbtneži, kar se je izkazal, seveda niso dobri za delovno atmosfero, niso pa niti takšni, ki te bodo neprestano pošiljali ...prikaži več v tri pm in ne vem kaj še vse. Za razliko od tega vulgarneža (pa ne, da ne bi tudi sam občasno preklinjal) pa je Žiga vsaj nekaj obvladal.

  • mph 08:12 22.oktober 2013.

    Khm, o kakšni "primorski vročekrvnosti ali karizmi" govoriš, mi ni jasno. Tip je napihnjen neotesanec, ki nekaj sicer ve, poskuša pa ustvarit vtis, da vsaj 100x bolj razume zadeve, kot jih dejansko. Kot rečeno, sem bil prepričan, da bom prvič ...prikaži več glasoval, ko bo na temu, da odleti Žiga ven, tokrat pa sem mu dal glas. In imam še eno prijateljico, ki mi je povedala praktično identično. Žiga vsaj obvlada. Dejansko zaslužita oba, da odletita čimprej, upam, da je mu bo neotesanec sledil prihodnji teden.

  • wild_child 18:51 21.oktober 2013.

    Tilen mi od začetka ni nikakor "potegnil", ker je bil precej zadržan, sedaj pa je pokazal svojo primorsko vročekrvnost in karizmo. Daleč od tega, da bi komu kaj slabega hotel, mu je pa pričakovanju počil film, kot bi vsakemu, katerega ...prikaži več bi lastna ekipa tako grdo izdala. Žiga je tisti, ki si ne zasluži niti dneva več v hiši in gostilni, saj je potuhnjen, tudi enkrat se ni potegnil za ekipo, poleg tega pa ima neupravičeno en strašno "prenapumpan" ego. Rabi nekoga, da ga bo spravil na realna tla - bo pa težko, če za hrbtom še Bineta kritizira..