Magazin > VIP
58 ogledov

Bine o "šimfanju" gostov

Bine Volčič Miro Majcen
Kaj o obnašanju nekaterih tekmovalcev v Gostilni pravi Bine Volčič.

fb | Avtor: Facebook Facebook
Marko je bil zagotovo najbolj čustven tekmovalcev šova Gostilna išče šefa. Svoje jeze in razočaranja nad sabo ni nikoli skrival. Primorcu pa je nekajkrat počilo tudi zaradi stresa med vodenjem gostilne. Kako se je razburjaj nad naročili gostov, so pokazali tudi v oddaji, nazadnje pa so si njegovo nerganje nad obiskovalci restavracije in obilico dela lahko v nedeljo ogledali naročniki Voya.

Na njegovo neprimerno obnašanje so opozarjali tudi spletni komentatorji. Uporabnik Prava kri je zapisal: "Marko je pa tako ali tako tedne in tedne pocal eno in isto jestvino.....če so ga ob tem "zmotili" gosti, ki so prišli jest, jih je pa pošiljal v ku***." Podobno naj bi se obnašal tudi Anže. "Marko in Anže sta preklinjala goste, ki so hodili k vam v gostilno. Tudi jaz sem delala v gostinstvu, in če bi se obnašala tako, ne bi bilo nobenih gostov. Kje si videl to, da gostu je**š mater, ko ta pride, da bi nekaj pojedel?" se je glasil eden od zapisal na Facebooku.

Šef Bine Volčič, ki pravi, da forumov ne bere, takšnega obnašanja ni zaznal, a dodal: "To absolutno ni prav. Vse je sicer odvisno od situacije. Kuharji smo na splošno bolj impulzivni, zato nam včasih uide tudi kakšna neprimerna opazka glede gostov. Nočem ga zagovarjati. Tudi iz mojih ust včasih pride kakšen podoben komentar, ki pa ga nikoli ne mislim resno. Borimo se za vsakega gosta in vsakega gosta smo zelo veseli. Tisti, ki pa se ves čas pritožuje, si ne zasluži biti v gostilni ali v kuhinji."

Komentarjev 2
  • titty 10:35 04.december 2014.

    Predlagam, da se v naslednji sezoni GIŠ tekmovalce razen kuhanja, kreiranja, ... uči tudi vedenja. Letos je trio adijo tekmoval v neumnostih in nekulturi.

  • wingspan15 08:57 04.december 2014.

    E Bine, Bine. Srčno nekulturo ne moremo opravičevati z impulzivnostjo. Samo enkrat se mi je zgodilo, da sem med čakanjem na jed, poslušala kletvice kuharjev in kuharice. Verjemi, da nisem nikoli več prestopila tistega praga. Zrel človek zna tudi svojo ...prikaži več impulzivnost preseči.