Magazin > VIP
51 ogledov

Bine Volčič: "Zaenkrat do sporov ne prihaja"

bine volčič Boštjan Tacol
Kuharski mojster Bine Volčič o tem, kako je delati z ženo.

Kot smo že poročali, sta se Bine Volčič in njegova žena Katarina konec lanskega leta lotila skupnega projekta – kulinaričnega portala www.binevolcic.si – s pomočjo katerega tečajniki spoznajo nove teksture, kombinacije okusov in neobičajne načine priprave običajnih.

Ker mnogi svarijo pred poslovnim sodelovanjem s partnerjem, nas je zanimalo, kakšno je Binetovo mnenje o tem predsodku. "Midva zelo dobro funkcionirava, poslovno se dopolnjujeva – moja domena je stroka, kulinarika, Katarina pa ima na skrbi vse v zvezi z logistiko, administracijo, kar pač paše k poslu. Drug drugemu stoodstotno zaupava, tako da, trkam na les, zaenkrat do sporov ne prihaja. Naj tako tudi ostane!"

Sicer pa  Bineta čaka naporna jesen, saj bo spet sodeloval v šovu Gostilna išče šefa. Družina bo v tem času trpela, priznava naš slavni kuhar, a hkrati dodaja, da ga žena pri tem projektu popolnoma podpira. "Katarina me najbolje pozna in razume, da je kuhanje moja strast, brez katere ne bi bil več isti Bine, kot sem sedaj. Večkrat pravi, da raje vidi, da me doma ni zaradi službe, ki jo opravljam najraje na svetu, kot pa da bi bil ves čas doma zagrenjen zaradi »šihta«, ki mi ne ponuja profesionalnih izzivov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.