Šport > Nogomet
26 ogledov

Birsa in Cesar ostala na vrhu Serie A

valter birsa chievo EPA
Serijski italijanski prvaki so doživeli še eno razočaranje in v Torinu uspeli šele v zadnjih minutah remizirati s Chievom, ki je ostal na vrhu Serie A (1:1).

Dvomljiva enajstmetrovka je Juventusu pomagala do prigarane točke proti Chievu, ki z Boštjanom Cesarjem in Valterjem Birso še naprej navdušuje v novi sezoni Serie A, veronski "leteči oslički" pa so se s točko na vrhu izenačili z vodilno AS Romo.

Lahko bi se končalo še veliko bolje za rumeno-modre, če ne bi kapetan slovenske reprezentance z drsečim štartom v zadnjih minutah zakrivil dvomljive najstrožje kazni nad Juanom Cuadradom, z bele točke pa je bil neusmiljen Paulo Dybala. Po slabem začetku sezone je le točka proti Chievu vseeno novo hudo razočaranje za branilce Scudetta.

Ti so pred že dolgo ne tako praznim stadionom, najglasnejša južna tribuna je bila kazensko zaprta, zaostali že v peti minuti, ko je po akciji na levem boku Birsa ostro podal v sredino, žoga pa se je po odboju od Andree Barzaglija lepo namestila za strel Perparimu Hetemaju, ki je mojstrsko zadel z desnico ob daljšo vratnico nemočnega Gianluigija Buffona.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.