Šport > Nogomet
25 ogledov

Birsa na seznamu za Barço, Iličić okreval?

Valter Birsa Neymar Milan Barcelona EPA
Trener AC Milana Massimiliano Allegri je v ekipo za tekmo proti Barceloni uvrstil tudi slovenskega reprezentanta Valterja Birso.

AC Milan se bo v četrtem kolu Lige prvakov pomeril z Barcelono, Massimiliano Allegri pa bo na Camp Nou pripotoval z 18 nogometaši, med katerimi bo tudi Valter Birsa.

Na seznamu italijanskega stratega manjkajo Stephan El Shaarawy, Mattia De Sciglio in Matias Silvestre, medtem ko se je vratar Christian Abbiati vrnil v ekipo.

AC Milan: Abbiati, Coppola, Abate, Bonera, Constant, Mexes, Zaccardo, Zapata, Birsa, De Jong, Emanuelson, Kaká, Montolivo, Muntari, Poli, Balotelli, Matri, Robinho

Iličić bo potoval v Romunijo

Fioretina Josipa Iličića se bo v četrtem kolu Evropske lige pomerila Panduriijem, v ekipi pa ne bo najboljšega strelca Serie A Giuseppeja Rossija.

Italijanski napadalec, ki je v domačem prvenstvu dosegel že devet golov, bo dobil priložnost za počitek. Na seznamu manjkata še Massimo Ambrosini in David Pizarro. Skupaj z Violami bo v Romunijo odpotoval tudi Iličić, ki še vedno okreva po poškodbi.

Fiorentina: Alonso, Aquilani, Borja Valero, Cpaezzi, Compper, Cuadrado, Emereur, Fazzi, Fernandez, Iakovenko, Iličić, Joaquin, Lezzerini, Munua, Neto, Pasqual, Rodriguez, Roncaglia, Ryder, Savić, Tomović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.