Magazin
53 ogledov

Bitka parov: Lahko bi dobila najvišjo nagrado doslej, a je ne bosta!

bitka parov POP-TV-2
Danes se nam obeta finale trenutno najbolj zaljubljenega resničnostnega šova pri nas.

V finalno oddajo Bita parov so vstopili trije pari. Lia in Aljoša, Nika in Aleš ter Tihomir in Bojana, hkrati pa so se na koncu predzadnje oddaje v vilo vrnili tudi vsi izločeni tekmovalci, katerih naloga bo, da izberejo, kdo gre v finale in kdo domov. "To je najtežja naloga v mojem življenju," so komentirali nekateri, ki so s solzami v očeh sporočili svojo odločitev.

Osem parov, ki se je v začetku pomladi podalo v največjo ljubezensko bitko te pomladi – Bitko parov, se je soočilo z zabavnimi in napornimi igrami. Kuhali so obrnjeni z glavo navzdol, moški so se vrteli na kolesu, ki jih je namakalo v hladen bazen, okusili so elektrošok, skakali s padalom in ženske so se soočile s kačami.

Pred začetkom šova je Pop TV obljubljal, da bo finančna nagrada lahko ena najvišjih doslej, a kje se je zalomilo? Ne, televiziji ni zmanjkalo denarja, pač pa so krivi pari, ki so na začetku vlagali precej nizke stave, tako da so do finala prilezli le z okoli 50 tisočaki, čeprav bi jih v šestih tednih lahko zaslužili 132.

Tako je!  Če bi eden izmed parov v vsak izziv vložil maksimalno možno vsoto in zmagoval do konca, bi si v vsaki oddaji lahko prislužil 22.500 evrov in jih v šestih oddajah tako zbrala 135 tisoč. Da pa bi najvišjo nagrado odnesla domov, bi seveda mogla zmagati tudi v finalu. Tako pa je najboljši par, Aljoša in Lia,  zaslužil (le) dobrih 50 tisočakov. Ali bodo njuni, pa bo znano danes zvečer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.