Magazin
25 ogledov

Bitka parov: Padale težke besede

Jasmina in Uroš POP-TV-2
Tokrat sta iz šova izpadla dva para.

Nominirani so bili trije pari Bojana in Tihomir, Ivana in Aleš ter Jasmina in Uroš. Ostali trije pari so odločili, da v boju za denar ostaneta Bojana in Tihomir.

Jasmina je bila nad razpletom razočarana. Prepričana je, da je Tanjin Aleš vplival na Niko in Aleša in tako poskrbel, da sta izpadla. "On potrebuje kakšno pomoč. Manipulira, prisluškuje," ni skoparila z besedami, njen Uroš pa je dodal, da omejeni tekmovalec ves čas spletkari.

Nika in Aleš pa parom, ki menijo, da je nanju vplival par Tanja - Aleš odgovarjata: "Celotno oddajo sva ohranjala sebe in svoja prepričanja. Nikoli nisva padla pod nikogaršnji vpliv, vedno sva ravnala tako, kot nama je velevalo srce in vedno sva se trudila biti iskrena in poštena. Z Alešem se vedno postaviva v kožo drugega in nikoli ne narediva nekomu nekaj, kar ne bi želela da se zgodi nama."

Ta teden so se pojavile govorice, da nekateri tekmovalci na Facebooku odpirajo lažne profili in žalijo drug drugega. Kdo naj bi bil med njimi, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.