Magazin > VIP
47 ogledov

Bivši barovec trepetal za družinsko članico

Nejc Rek Osebni arhiv
Nejc Rek, nekdanji barovec, je bl te dni v strahu za drružinsko članico in najboljšo prijateljico, psičko Lano.

Nejc Rek | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Pri nas doma velja, da na vse živali pri hiši gledamo kot na družinske člane. Tako je tudi z našo psičko aljaško malamutko, ki sliši na ime Lana. Pred kratkim je imela zapleteno operacijo, saj si je na zadnji tački pretrgala križne kolenske vezi," nam je zaupal Nejc, ki je s težkim srcem prenašal trpljenje svoje najboljše pasje prijateljice.

"Za operacijo smo odšteli precejšnjo vsoto, da bi jo le rešili, saj nismo eni izmed tistih, ki bi takoj dvignili roke in jo dali evtanazirati. Prvi dan je samo jokala, cvilila in tulila od bolečin, morala je nositi ovratnik, ki ji je preprečeval grizenje in lizanje, vendar jo je zelo zelo motil. Prav tako ji je šla na živce obveza na nogi, saj jo je ovirala pri gibanju. Kar srce se mi je trgalo in šlo mi je na jok, saj zaradi bolečin, kar ni in ni nehala cviliti in jokati. Vse skupaj je bilo težko in mučno, vendar smo sedaj srečni, da je iz najhujšega ven, saj že veselo hodi naokoli ter maha z repom," je povedal Nejc, ki pravi, da bo okrevanje sicer trajalo še nekaj mesecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.