Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Izvisele z najslavnejše modne revije

Erin Heatherton
1/4
Reuters
Pri modni hiši Victoria's Secret je zelo vroče. Pa ne le zaradi priprav na spektakularno modno revijo, ki bo decembra, ampak tudi zaradi manekenk, ki se po modni brvi tokrat ne bodo sprehodile.

Med angelčki, ki so jim prirezali krila, so se znašle štiri sicer znane manekenke Erin Heatherton, Jourdan Dunn, Cara Delevingne in Anne Vyalitsyna. Se razlogi skrivajo v muhavosti deklet?

Šušlja se, da so Anne Vyalitsyna, nekdanje dekle pevca Adama Levina, odslovili zaradi njegove zdajšnje partnerice Behati Prinsloo, prav tako članice znamenitih angelčkov, in se s tem izognili nevoščljivim pogledom in slabi volji v zaodrju modne revije.

Medtem ko naj bi bili Cara Delevingne in Jourdan Dunn za sprehod v seksi perilu prezaposleni, pa naj bi bivše dekle Leonarda DiCapria Erin Heatherton odslovili zaradi muhastega vedenja.

A modna revija brez omenjenih manekenk ne bo nič manj spektakularna, obljubljajo organizatorji, saj se bodo 10. decembra po modni brvi v zelo seksi kosih spodnjega perila sprehodile največje zvezde med angelčki – Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel in Doutzen Kroes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.