Magazin > VIP
833 ogledov

Biziljeva s sinom ne komunicira veliko

ljerka bizilj Mediaspeed.net
Direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj pravi, da s sinom, odkar dela v kreativni ekipi oddaje Ne se hecat', ne komunicira veliko.

Ker Bine Bizilj sodeluje z RTVS, mora njegova mama, direktorica Televizij Slovenija Ljerka Bizilj,  poslušati očitke.

"Ko sem dobila obvestilo, da je Mario Galunič izbral dva ali tri kandidate, ki bi jih letos vključili v program, in da je v eni od ekip tudi moj sin, sem najprej komunicirala z generalnim direktorjem ter obvestila nadzorni in programski svet oziroma komisijo za razvedrilne programe. Rekli so, da to na ta način ni sporno, čeprav so te povezave vedno malce problematične, ker potem marsikaj prebereš. Kadarkoli sem delala z otroki ali s kom, ki mi je bil bližje, so vedno potegnili kratko, ker se mi zdi, da moraš biti bolj strog do njih, tako da je to lahko tudi moj osebni problem. Lahko bi rekla, da gospod Hribar (Lado, solastnik podjetja Nacionalni AV center, op. a.) ne sme sodelovati z nami, ker pri njem dela moj sin,“ je za STOP izjavila Biziljeva in na vprašanje, ali se s sinom pogovarjata o oddaji, odvrnila: "S sinom, odkar sodeluje pri tej oddaji, zelo malo komunicirava. Na žalost.“

Novinarka je Biziljevo nato vprašala, ali je, glede na to, da njeno delo očitno vpliva še na njene odnose doma, vredno biti direktorica Televizije Slovenija. "Glede na to, čemu sem posvetila življenje, mislim, da je,“ je odgovorila.

Komentarjev 1
  • dragec 09:29 19.april 2015.

    Slaba vzgoja, -----delaholik????