Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Blake Lively v strahu za svoje življenje

nevarnost iz globine
1/7
Žurnal24 main
Predpremiera. 11. avgusta v naša kina prihaja grozljivka Nevarnost iz globine.

Najbrž ga ni junaka, ki se takoj po ogledu filma Žrelo podal med valove ... Poleg tega, da je film Žrelo postal kultna grozljivka in požel ogromno pohval filmskih kritikov, velja danes za enega prvih filmov, ki so si zaslužili znamenito oznako »blockbuster«. Samo v ZDA je takrat zaslužil neverjetnih 260 milijonov dolarjev. Ta teden vas predpremierno v kinu, ravno ob času poletnih dopustov, čaka nova doza morske groze – Nevarnost iz globine.

Glavno vlogo v filmu je odigrala seksi zvezdnica Blake Lively, ki je najbrž najbolj znana po vlogi Serene Van der Woodsen v priljubljeni najstniški seriji Opravljivka. Film so posneli na čudoviti obali malega vulkanskega otoka Lord Howe v južnem delu Tihega oceana, približno 600 km vzhodno od Avstralije.

V napeti grozljivki Blake Lively igra Nancy, ameriško deskarko, ki se nekega dne odloči, da bo sama uživala na samotni obali. Nenadoma jo napade veliki beli morski pes in Nancy se znajde v plitvini, na skali nedaleč od obale. Bo prišla do kopnega?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.