• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Zamenjava

3 komentarji

Blaž Jarc prevzema vodenje informativnega programa Planet TV

Mesto Tomaža Peroviča na Planet TV bo prevzel Blaž Jarc.

K. D. / Ljubljana

 

(Foto: Planet TV)

Pretekli mesec smo poročali, da glavni urednik informativnega programa Tomaž Perovič zapušča Planet TV. Z novim letom njegovo mesto prevzema Blaž Jarc, ki je bil do zdaj voditelj in novinar informativnega programa Danes. Jarca je na Planet TV povabil nekdanji odgovorni urednik informativnega programa Bojan Traven, pred tem pa je delal kot novinar v oddaji Svet na Kanalu A.

"Mesto glavnega urednika informativnega programa Planet TV z današnjim dnem prevzema Blaž Jarc. Blaž Jarc dobro pozna ustroj in delovanje naše televizije in bo tako lahko učinkovito pomagal pri nadaljnjem razvoju informativnega programa in krepitvi kredibilnosti naših informativnih oddaj," so sporočili iz Planeta.

V uradnem sporočilu za medije pa so se Peroviču zahvalili za dolgoletno sodelovanje: "Na Planet TV smo se sporazumeli, da zaključimo sodelovanje z dosedanjim urednikom Tomažem Perovičem. Informativni program je vodil dve leti, informativna oddaja Planet Danes pa je v tem času okrepila svoj položaj in postala širše prepoznavna. Tomažu se za vloženo energijo in bogate izkušnje, ki jih je delil s sodelavci, iskreno zahvaljujemo.“

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarji (3)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima