Magazin > VIP
229 ogledov

"Želim, da bi bila čim prej noseča“

Blaž Švab Žurnal24 main
Blaž Švab o zasebnih stvareh sicer nerad govori, a priznava, da hrepeni po ljubezni.

Blaž Švab se ljubezni ne otepa, a je kljub temu še vedno samski. "Trenutno nimam dekleta, čeprav si ljubezni in družine zelo želim ter nisem namenoma sam. Imam nečaka, ob katerem sem še bolj spoznal, kako močno si želim punce in da bi bila ta čim prej noseča,“ je dejal v pogovoru za Story. 

Mogoče se mu bo želja že kmalu izpolnila. V pogovoru za zurnal24.si je namreč povedal, da je bil pred kakšnim mesecem na zmenku, za katerega upa, da ni bil zadnji. "Upam, da bo temu zmenku po Noči Modrijanov sledil še kakšen zmenek,“ je povedal.

Modrijani so bili zadnje tedne noč in dan z mislimi pri Noči Modrijanov, ki se danes in jutri odvija v Celju. Tokratna prireditev bo potekala pod sloganom Lepo je biti skupaj, na odru pa se jim bo pridružilo 400 nastopajočih. Med drugimi bo z njimi nastopila tudi Helena Blagne.

Noč Modrijanov tradicionalno podira rekorde. Lani so karte za oba večera razprodali v 26 minutah, letos je bila potrebna samo ena minuta. 

Komentarjev 4
  • tecumseh_1975 12:19 24.oktober 2014.

    Obupani lolek. S svojo prepoznavnostjo bi lahko vsako noč drugo sprobal. In ni vrag da ena nebi bla prava.

  • Papaja Popi 08:14 24.oktober 2014.

    Popolni debil.

  • markus 17:50 23.oktober 2014.

    Jaz podpiram slovensko glasbo, vendar ne razumem pa, kaj vidijo na Modrijanih kot moških njihove oboževalke. Noben od njih ni ravno čeden. To je samo moje mnenje, nimam pa sicer nič proti njim. Kot že rečeno, podpiram slovensko ...prikaži več glasbo in le tako naprej.