Šport > Košarka
22 ogledov

Blažič prekinil z Zvezdo

eurobasket 2015 Saša Despot
Slovenski reprezentant Jaka Blažič ni več član beograjskega evroligaša.

Crvena zvezda in Jaka Blažič sta sporazumno prekinila pogodbo. V klubu so so slovenskemu reprezentantu zahvalili za dvoletno sodelovanje, Blažič je k rdeče-belim prestopil iz Olimpije leta 2013 in hitro postal ljubljenec navijačev v Beogradu.

"Njegova ogromna borbenost, energija, želja za zmago in dobre predstave, ki so Crveni zvezdi omogočile osvajanje lovorik, so ga naredile za ljubljenca navijačev. V klubu je naredil velik korak naprej v svoji karieri," so v sporočilu za javnost zapisali pri evroligašu.

Blažič je s Crveno zvezdo postal prvak lige ABA, osvojil pa je tudi srbsko prvenstvo in dva srbska pokala.

"Hvala moji Zvezdi za dve čudoviti leti, ki sem jih preživel v klubu in Beogradu. Razhajamo se v prijateljskih odnosih, nikoli pa ne bom pozabil velikih tekem, ki sem jih odigral v rdeče-belem dresu, in navijačev, ki so me izjemno sprejeli. Fantom želim veliko sreče, jaz pa se obračam k novim izzivom v karieri," pa je povedal slovenski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.