Magazin > Lepota & telo
992 ogledov

Blogarka svari pred najnovejšim modnim trendom

samostoječi nedrček Instagram
Žal ji je, da je preizkusila samostoječi nedrček.

Ko je blogarka Emily Boring, na Instagramu znana pod vzdevkom "embodoe“, s svojih prsi potegnila samostoječi nedrček, se je hudo poškodovala. Lepilo, ki je poskrbelo, da ji je nedrček proizvajalca Instacurve nudil oporo, je bilo namreč premočno. Ko jih je Emily poklicala in se pritožila, so ji odvrnili, naj bo prihodnjič bolj previdna. "Potrebovala sem 45 minut, da sem odstranila nedrček. Že prej sem nosila takšne nedrčke (a ne od tega proizvajalca), pa nikoli nisem imela takšnih težav,“ je zapisala Emily in dodala, da je zahtevala vračilo denarja, a so jo odslovili, kar jo je še bolj ujezilo. "Če vaše podjetje ne želi prevzeti odgovornosti za izdelek in krivdo takoj preloži na stranko, si ne zaslužite prav nobene stranke,“ meni razočarana blogarka.

Podobno izkušnjo z njihovimi nedrčki je imela tudi Jami Catherine Moran, ki je svoje poškodbe objavila na Facebooku in zapisala, da so bile bolečine neznosne.

Zdravniki so za nemško televizijo RTL razložili, da do takšnih poškodb lahko pride zaradi premočnega lepila, lahko pa gre le za alergijsko reakcijo. Poudarili so tudi, da ni nujno, da bo do takšnih poškodb prišlo pri vsaki stranki, saj je vsaka koža drugačna. Ali se bomo zaradi lepila dobili alergijsko reakcijo, na žalost ni možno testirati vnaprej.

Da ne bi prišlo do tovrstnih incidentov, proizvajalec nedrčka svetuje, da se ga ne nosi pri visokih temperaturah ali med telesno aktivnostjo.

 

***LADIES PLEASE READ*** I bought the "instagram bra" at the @instacurve_ kiosk at Cherry Hill Mall in Jersey and when I tried to take it off it ripped my skin and caused a row of blisters on both my breasts. I called their support center and they had they audacity to say "I should probably be more careful the next time I take the bra off" it took me 45 minutes to get this fucking bra off and not only that I've used sticky bras in the past (not from this company) and I've never had any issues. I asked for a refund and they said there was absolutely nothing they could do. Perfect. So this post is a warning to anyone thinking about buying something from @instacurve_ because they have shitty customer service (as you can see from the handful of girls commenting on their page trying to get in touch) AND their products obviously aren't worth shit. If your so called company doesn't want to take responsibility for what happened and be so quick to say it was the customers fault- you don't deserve any customers at all because this is so not okay. Please spread the word about this company!!!! @instacurve_ @instacurve_ @instacurve_ ****edit: if anyone has had this happen to them from this company PLEASE get in touch with me- I have an attorney handling this already.

A post shared by emily boring (@embodoe) on May 31, 2017 at 12:32pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.