Magazin > VIP
151 ogledov

Bo Alenova Iva presedlala od ljubice na partnerko?

Alen Andrić Ana Gregorič
Medtem ko se je Alen v šovu zabaval z Almo, pa je zunaj pravi medijski pomp naredila njegova intimna prijateljica Iva. Sta se golobčka po njegovem prihodu iz šova že pogovorila?

"Preden sem vstopil v hišo, sva se z Ivo o nekaterih stvareh pogovorila. Glede tega, kar je naredila kasneje, pa je ne obsojam in sem dejansko spoznal, da je oseba, ki mi stoji ob strani do konca. Najin dogovor je dojela kot ga pač je in reagirala kot bi verjetno vsaka ženska," nam je zaupal Alen, ki ne izključuje možnosti, da se odnos z Ivo razvije v kaj večjega: "Lahko rečem, da je moja prijateljica oz. kot ste jo poimenovali mediji, prijateljica s privilegiji, ki je meni zelo draga in topla oseba. Pogovorila sva se, videla bova, kaj bo čas prinesel, veva le to, da nama je, ko sva skupaj, lepo. Uživava v družbi drug drugega in mislim, da bo tako tudi ostalo."

Iva je nekaj časa tudi živela pri Alenu, a le zaradi spleta okoliščin. "Ne živiva skupaj, je pa Iva zaradi določenih življenjskih situacij, v katerih se je znašla, bivala pri meni. Skupaj torej ne živiva, je pa Iva veliko časa preživela pri meni doma," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.