Magazin > VIP
42 ogledov

Bo Dragan kazensko ovadil Jasmina?

jasmin, dragan Voyo
Dragan ni vedel, da je spor, v katerega je bil vpleten, pod drobnogled vzela policija.

V najhujši spor letošnje sezone Big Brother so bili vpleteni Jasmin, Erik, Alma in Dragan. Prepir je z vprašanjem, kaj sta Alma in Alen počela pod odejo, sprožil Dragan, ki je nato izkusil, kako je, če so nate jezni trije sostanovalci.

Ker naj bi padale zelo grde besede, je o sporu v hiši Big Brother policijo obvestil naš bralec, saj je bil prepričan, da je Jasmin s svojimi grožnjami kršil Kazenski zakonik RS. Policija je takrat za Žurnal24 povedala, da bodo navedbe bralca preverili. To so pri odgovornih šova tudi storili. Ti so policiji  zagotovili, da gre za šov in da se nihče od tekmovalcev ne počuti ogroženega. "Policisti so zadevo preverili, vendar s strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon,“ nam je razložila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Cimperle-Adlešič in dodala, da bo Dragan, če bo želel, predlog za pregon lahko podal tudi pozneje.

Dragan pa nam je povedal, da sploh ni vedel, da so prišli policisti. "Nisem vedel, da so bili tukaj. Sem pa to nekako pričakoval. Kazenske ovadbe sicer ne bom vložil,“ nam je povedal Dragan.

Komentarjev 2