Magazin > Film & Glasba & TV
72 ogledov

Primož dobiva ženitne ponudbe

Zmenek na slepo Planet TV
V četrtkovi oddaji Zmenek na slepo, sta se za plavolaso Majo potegovala kar dva kandidata. Maja se je odločila za Jureta, nekdanjega fanta Alenke Gotar, s katerim pa zveze po šovu nista nadaljevala. Je to nova priložnost za Primoža?

Ste bili razočarani, ker se Maja ni odločila za vas, temveč za Jureta?
V tistem trenutku sem bil bolj presenečen kot užaljen. Njena odločitev, ki pa je temeljila bolj na vizualnem, kot na ostalih stvareh.

Torej mislite, da se je odločila na podlagi videza?
Verjetno. Sam sem si tudi malce zakril obraz, da vidim, kakšna bi bila njena reakcija. To sem tudi videl, da ni bila zadovoljna z mano.

Maja in Jure nista razvila romantičnega odnosa. Boste sedaj vi poskusili srečo?
Vem, da med njima ni nič, saj smo še vedno v kontaktih. Z obema se slišim, zato vem, kakšno je stanje. Mislim, da v akcijo za Majo ne bom šel, čeprav nikoli ne reci nikoli. A ne zaradi razočaranja, pač pa zato, ker sem jo sedaj tudi malo bolje spoznal kot na tistih zmenkih, ko nismo imeli ravno veliko časa. Bomo videli.

Imate po oddaji kaj več ženitnih ponudb?
(Smeh) Malo je pritiska, nekaj novih prošenj za prijateljstvo na Facebooku in par ženitnih ponudb, vendar jih nisem sprejel.

Ste se v šov prijavili zaradi ljubezni ali prepoznavnosti?
Če sem iskren, nisem šel iskat ženske, prijavil sem se bolj zaradi prijateljstev in šova. Če bi slučajno kakšno spoznal, pa ne bi bilo nič narobe.

Komentarjev 8
  • radsemastimzmesom 19:32 26.januar 2014.

    Bom raje prvi odnehal. Tebi pa želim prijetno, s čim manj želodčnimi težavami, gledanje oddaje, ki te očitno zelo zanima. Če se boš pa še kdaj pobruhal, pa še koga zraven, ti pa nihče ne bo zameril.

  • Avatar Syn
    Syn 18:11 26.januar 2014.

    Revež, res si pravi revež nerazviti. Očitno se te moj prijateljski nasvet le ni prijel... No, sej sem tudi to pričakoval. :)

  • radsemastimzmesom 17:24 26.januar 2014.

    In še nazaj si prišel? Očitno te "res ne zanima zadeva". Bruhece si spucal? Jutri pa bolniška ane, zarad bruhanja pa to...