Slovenija
11 ogledov

Bo Medja ob svojega audija?

NLB Pixsell
Uprava NLB bo ponovno proučila odločitve v zvezi z voznim parkom v banki.

Uprava Nove Ljubljanske banke (NLB) bo v okviru nadaljevanja racionalizacije poslovanja in uresničevanja načrta prestrukturiranja ter na podlagi negativnih odzivov javnosti v preteklih dneh ponovno proučila odločitve glede voznega parka v banki in se v zvezi s tem posvetovala z nadzornim svetom.

"Dokončna odločitev bo predvidoma sprejeta v naslednjih dneh," je v izjavi za javnost zapisala uprava največje slovenske banke.

Racionalizacije

Uprava ob tem poudarja, da še naprej odločno deluje v smeri temeljnega cilja svojega delovanja. Ta je, da bi NLB v čim krajšem času postala zdrava in dobičkonosna banka, konkurenčna na domačem in mednarodnem trgu.

Kot pravijo, gre za obsežen proces, ki ga bodo izpeljali s sistematičnim delom in prizadevanji vseh v banki.

Javnost je v zadnjih dneh razburila novica o najemu dragih osebnih vozil za predsednika uprave Janka Medjo in člana uprave Nimo Motazeda.

Pojavljale so se tudi informacije o obnovi pisarn uprave, o domnevno radodarni pogodbi o komunikacijski podpori z agencijo Pristop in o prav tako radodarni pogodbi z vodilno svetovno kadrovsko agencijo Korn Ferry International.

Komentarjev 7
  • feferon 11:35 21.februar 2013.

    Crkne naj nlb in njihovi priseski!

  • privat 07:20 21.februar 2013.

    Tako ..tisti ki so odobrili...naj sami plačajo!!

  • Branko Brzin 20:40 20.februar 2013.

    hlepenje po oblasti je najstrašnejša izmed vseh bolezni človekovega duha - najprej si je nabavil avto .BOLANO