Magazin > VIP
78 ogledov

Bo Mirela res v tem razvratnem šovu?

Mirela Lapanović Facebook
Mirela Lapanović nam je povedala, da so jo klicali iz Srbije in ji ponudili nastop v enem od resničnostnih šovov.

Čeprav smo pričakovali, da bomo lahko na VOYO spremljali resničnostni šov zmagovalke letošnjega Big Brotherja Mirele Lapanović, očitno iz tega ne bo nič. Dolenjka pa nam je povedala, da so jo kontaktirali iz Srbije in ji ponudili sodelovanje v enem od resničnostnih šovov "Kontaktirali so me iz enega srbskega šova in se zaenkrat še pogajamo. Zavedam se, da lahko temu šovu veliko pripomorem. Rada bi se dogovorila za nek honorar vnaprej, ker vem, kdo sem, kaj sem in koliko dam od sebe. Upam, da se lahko dobro dogovorimo, a v osnovi mi ne gre za denar, pomemben je marketing, ki mi lahko pomaga pri poslu."

Za naš medij je povedala, da bi rada pokazala, kakšna je razlika med Mirelo, ki je vstopila v šov Big Brother, ko je bila na dnu, in Mirelo zdaj, ki je srečna: "Rada bi celi Sloveniji dokazala, da sem šla v šov srečna, da sem bila Andreju zvesta in da ga bom imela ob prihodu domov še vedno rada. To bi bil nekakšen test za naju."

Na vprašanje, za kateri šov ali katero televizijo gre, nam sprva ni želela odgovoriti, potem pa je le izdala, da je v pogovorih s srbsko komercialno televizijo Happy TV. Na tej televiziji predvajajo nekatere od najbolj spornih resničnostnih šovov na Balkanu, med drugim tudi šov Parovi, ki je znan predvsem po razvratih. Pred nekaj dnevi smo poročali, da so Srbi kontaktirali tudi Ksenijo Kranjec, zato ne moremo mimo vprašanja – se bosta Mirela in Ksenija srečali v enem najbolj spornih balkanskih resničnostnih šovov?  

 
Komentarjev 6
  • Žurnalček 21:04 05.december 2016.

    Sej tko spadaš tja dol ! Po obnašanju in modrosti !

  • Dare Dado 13:31 05.december 2016.

    vlačuga z plastiko na kurji faci

  • maxmaxlj 13:19 05.december 2016.

    Počutila se bo kot riba v vodi.