Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Bo morala Kate v bolnišnico?

Kate Middleton vojvodinja Catherine Profimedias
Vojvodinja Kate spet trpi za hiperemezo, akutno jutranjo slabostjo, ki jo spremlja bruhanje.

Princ William in njegova Kate sta ta teden sporočila, da bosta spet postala starša. Veselo novico pa spremlja grenak priokus, saj vojvodinja, tako kot med prvo nosečnostjo, spet trpi za akutno jutranjo slabostjo. Kot je sporočil dvor, za Kate v Kensingtonski palači trenutno skrbita dva ginekologa. "Pretekli dnevi za Kate niso bili enostavni. Upamo, da se bo njeno stanje izboljšalo in da se bo kmalu počutila bolje,“ je povedal princ William.

Po besedah ginekologinje dr. Mandy Mangler pa bo Kate verjetno še nekaj časa slabo. "Slabost ponavadi izgine po prvih treh mesecih nosečnosti. Tiste, ki imajo smolo, pa za slabostjo trpijo vse do poroda,“ je povedala zdravnica in dodala, da hiperemeza za otroka ni nevarna.

Proti slabosti ni zdravila. Nekateri priporočajo akupunkturo, kar pa težav ne odpravlja, ampak jih le lajša. "Nekateri ne pomaga nič, zato morajo zaradi izgube elektrolitov in dehidracije v bolnišnico. To je lahko zelo nevarno," še pravi Manglerjeva, ki tudi meni, da se Katino stanje lahko še poslabša.

Kako se Kate počuti, dobro ve Natalija Verboten, ki je morala zaradi jutranje slabosti in z njo povezane dehidracije v bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.