Magazin > Film & Glasba & TV
72 ogledov

Bo Viktorje vodila Ula?

Ula Furlan, Misa Molk, foto: Mediaspeed mediaspeed
Špekulacije okoli voditeljev letošnjih Viktorjev so se že začele.

"Nič še ne vem o tem (smeh)." Tako govorice, da naj bi vodila letošnjo podelitev viktorjev, komentira Ula Furlan. Nad Ulo se v zadnjem času sicer zgrinja plaz obtožb, češ da naj bi ji vlogo voditeljice oddaje NPU, Eme in sporočanje rezultatov slovenskega glasovanja za pesem Evrovizije priskrbela mama Miša Molk. "Mislim, da moram iti v življenju naprej. Če je to še vedno sočno za komentiranje … pa kar (smeh). Nimam veliko povedati o tem, razen tega, da vsi želimo le dobro delati. Ko te delo sreča, ga primeš in ga poskušaš narediti najbolje, kot se da. Če je to komu zelo naporno, pa jaz s tem nimam nič," očitke komentira Furlanova.

O tem, ali bo Ula res vodila letošnje Viktorje, še nič ne ve tudi Matic Slapšak iz Karater Medie: "Letos sodelujemo z RTV Slovenija in SNG Dramo, tako da so vpletene tri strani. Zaenkrat ni še nič potrjeno, informacije o voditeljih, nastopajočih in nominirancih bomo izdali v drugi polovici maja."

Viktorje za najvidnejše dosežke v slovenski medijski industriji bodo letos podeljevali nekaj mesecev kasneje, kot je bilo v navadi do zdaj. Prireditev bo potekala 7. junija v SNG Maribor. Na vprašanje, zakaj so se organizatorji prireditev letos odločili preseliti v Maribor, Slapšak odgovarja: "Cankarjev dom je bil zaseden, zato se nam je kot rešitev ponudil Maribor, v igri pa je bila tudi ljubljanska opera, kjer pa smo imeli prav tako težavo s terminom."

Komentarjev 11
  • jojo15 18:23 12.maj 2014.

    Fantje in dekleta!! Ena super igra za krajšanje časa!! :))Pridite in dokažite, da ste tudi vi slovenski orli! :)http://s1.skijumpmania.com/r35693

  • Pepe1 12:24 10.maj 2014.

    Ula ni sposobna,da bi vodila podelitev viktorjev to je čista mevža,ker neveš kaj sploh hoče ko vodi kakšno oddajo mislim,da je prišel čas,da obe z mami spokata iz te hiše,ker je škoda v tako zafurano stvar ulagat

  • jastreb 10:56 07.maj 2014.

    Pa še nekaj, poglejte kako Ula ponižuje in podcenjuje Slovence - če je sočno, naj komentirajo. Alo Ula, dej pejd enkrat zares nekam delat za plačo, pa boš vidla, da nam tvoje ravnanje oz ravnanje tvoje mame ni niti sočno, ...prikaži več niti zabavno, ampak je bolano in boli do vsake celice. Da si ti takorečeno neka princeska, članica neke slovenske Royalty, ki je izmišljena in obstaja samo zaradi apatije nšega folka, ki ne dojema, zakaj si mi privoščimo sladoled manj. Ker na rtvju 3000 folka obožuje sladoled.