Magazin > VIP
17 ogledov

Bobbi Kristina bo umrla doma

whitney houston, bobbi kristina Profimedias
Mediji poročajo, da so Bobbi Kristino Brown po štirih mesecih bolniške oskrbe prepeljali domov, da bi lahko "mirno umrla“.

Hčerka pokojne Whitney Houston je bila v bolnišnici od 31. januarja, ko so jo nezavestno našli v kopalni kadi. Bobbi, ki že nekaj časa ni več v komi, a se ne odziva na zunanje dražljaje, so prepeljali v hišo, v kateri je živela s svojo mamo, čeprav je njen oče, raper Bobby Brown, tej odločitvi nasprotoval. V nasprotju z ostali družinskimi člani še vedno upa, da se bo hčer, ki je utrpela nepopravljive možganske poškodbe, nekoč zbudila. Izjavil naj bi tudi, da je nikoli ne bo odklopil z aparatur, ki jo ohranjajo pri življenju.

 "Želijo jo imeti v Georgii. To je bila hiša njene mame. Naj bo doma, obkrožena s fotografijami svoje mame,“ pa je povedal vir blizu družini Houston.

Odločitev, ali ji pustiti umreti ali ne, bosta morala skupaj sprejeti Bobbijin oče in njena teta Pat, žena Whitneyjinega brata, ki tako kot Brown upravlja s premoženjem 22-letnice. To je ocenjeno na 20 milijonov dolarjev.

Pred kratkim se je oglasila tudi mama velike Whitney Houston in povedala, da se zdravje njene vnukinje v štirih mesecih ni prav nič popravilo. Kaj bo z Bobbi, je v božjih rokah, je še dodala. "Ni nas še zapustila. Pripravljena pa sem na gospodovo odločitev. Jaz pri tem nimam besede. To je njegovo delo. To je njegov teritorij,“ je izjavila Cissy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.