Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Bodo Zvezde Danes spet preoblikovali?

Urška Pirš, Nejc Simšič Planet TV
Zvezde Danes boste od 19. decembra do konca januarja lahko spremljali le še ob sobotah in nedeljah.

Slovenske novice pišejo, da naj bi Planet TV ukinjal oddajo Zvezde Danes, ki jo vodita Urška Pirš in Nejc Simčič. Planet TV pravi, da temu ni tako. "Oddaja Zvezde Danes gre kot samostojna polurna oddaja z 19. decembrom (ta dan bo še na sporedu) na zaslužene počitnice do predvidoma konca januarja. Zvezde Danes pa bodo kot samostojna rubrika od 19. decembra še vedno na sporedu ob sobotah in nedeljah znotraj oddaje Danes,“ je za naš portal razložila vodja oddelka za odnose z javnostmi na Planet TV Urša Čadež Kastelic, na vprašanje, ali se bo oddaja vrnila v novi preobleki, pa dodala: "Januar je za nas, Planet TV, še daleč. Za leto 2015 pripravljamo zanimivo programsko shemo za naše gledalce, podrobnosti pa v tem trenutku še ne razkrivamo.“

Omenjen časnik piše, da Zvezde Danes spet čakajo spremembe, že četrte. Oddaja se je najprej imenovala O!, vodila pa jo je Špela Jereb. Nato so jo preimenovali in k sodelovanju povabili Nejca Simčiča, zadnja sprememba pa je odnesla Jerebovo. Z Nejcem oddajo sedaj izmenično vodi Urška Pirš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.