Magazin > VIP
18 ogledov

Boj med Kim in bivšim vse bolj napet

Kris Humphries Kim Kardashian FameFlynet
Kim Kardashian se na sodišču še vedno bori proti nekdanjemu možu Krisu Humphriesu, s katerim je bila poročena natanko 72 dni. Drama se je zdaj začela stopnjevati.

Kim je zahtevo za ločitev od Krisa vložila oktobra 2011, par pa še danes ni dosegel sporazuma, še več - drama na sodišču se vedno bolj stopnjuje. Kris že od samega začetka hoče, da se na sodišču dokaže, da je bil njun zakon zrežiran in zlagan, Kim pa je do zdaj vse to zanikala in Krisu v zameno za tiho ločitev ponujala na milijone dolarjev. A kot kaže se bo vse obrnilo Krisu vprid, saj je eden izmed producentov šova Keeping Up With The Kardashians, kjer je bila poroka prikazana, priznal, da je šlo za zrežirane prizore, ter da so Krisa namenoma prikazali kot slabega človeka, Kim pa kot žrtev.

Producent Russell Jay je na sodišču razkril, da sta bila vsaj dva prizora zrežirana in na novo posneta, ker so hoteli s tem pokazati, kako uboga in nesrečna je bila Kim v kratkem zakonu. Po njegovih besedah je Kim vedela za zaroko, ki naj bi bila presenečenje, njen odziv ob pogledu na prstan pa so posneli dvakrat, saj starleti ni bil všeč izraz na njenem obrazu na prvem posnetku. Zrežiran naj bi bil tudi posnetek, v katerem Kim mami Kris joče o razmerju z možem - to naj bi posneli šele po tem, ko je že vložila zahtevo za ločitev. "Hoteli so doseči, da bi Kris izpadel kot tepec. Če nekdo ljubi nekoga, ne bi nikoli sestavil ekipe in s pomočjo producentov dosegel, da je na televiziji videti kot bedak," je ob tem povedal Jay. Dodal je še, da so zrežirali tudi prizor, v katerem ima Kris skrivno zabavo, za katero Kim menda ni vedela in ga je zato kasneje nadrla. A producent pravi, da je 32-letna zvezdnica vedela za zabavo, ter da je bila ves čas v hotelu, ko se je to dogajalo, in ne v tujini, kot je bilo prikazano v šovu.

Kaj bo povedala Kim?

Po njegovem pričanju je sodišče odredilo, da bo morala na zatožno klop tudi Kim. Zaslišali jo bodo čez dva tedna, dogajanje za zaprtimi vrati pa naj bi spremljale tudi kamere. Zvezdnica se je sprva hotela izogniti pričanju, češ, da je to v nosečnosti zanjo zelo stresno, a očitno ji ni uspelo prepričati odvetnikov in sodnika. So pa njeni prijatelji vmes povedali, da se ne boji ničesar, saj dokaz, da je bila poroka zrežirana, samo kaže na to, da je Kris ves čas vedel za "prevaro", saj je očitno sodeloval pri vsej stvari. Torej ne more več trditi, da so ga potegnili za nos, saj se je "veskozi zavedal, kako poteka snemanje resničnostnega šova."

Komentarjev 1
  • Žirafa 01:23 15.marec 2013.

    Bo fant naslednjič raje razmišljal z zgornjo glavo.