Magazin > VIP
482 ogledov

Bojijo se, da si bo Rob vzel življenje

blac chyna, rob kardashian Profimedias
Okoli družine Kardashian je vedno drama. Sestre Kardashian so tokrat v skrbeh za mlajšega brata Roba.

Po tem, ko se je Rob Kardashian razšel z dekletom Black Chyno, s katero ima hčerko Dream, družino Kardashian spet skrbi zanj. Za Roba velja, da je zelo nagnjen k depresiji, zato se sestre Kim, Khloe in Kourtney ter mama Kris bojijo, da bi lahko naredil samomor.

"Zdi se, kot da mu nihče ne more pomagati. Vsi so že poskusili," je za RadarOnline povedal neimenovani vir blizu družini Kardashian: "Ne telovadi, prehranjuje se zelo nezdravo. Je zelo potrt in nihče mu ne more pomagati. Kadarkoli je v takšnem stanju se umakne in ne pusti nikomur blizu."

Vir pravi, da zelo malo spi in da samo razmišlja, kaj vse se mu je že zgodilo v življenju. Ko sta z Black Chyno izvedela, da pričakujeta otroka, se mu je zdelo, da bo končno lahko srečno zaživel, zdaj pa ga je potolklo, da naj bi ga dekle dolgo časa varalo z več moškimi: "Chyno za vse svoje težave."

Pred nekaj dnevi je Rob na svoj Instagram celo objavil golo fotografijo nekdanjega dekleta, da bi se ji maščeval. Instagram so mu zaprli, zato se je želel maščevati še preko twitterja. Rob se na vse pretege trudi dobiti pozornost Chyne, a očitno ne ve, kakšno pot bi ubral, je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.