Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Bolgarski državljan se je znesel nad otrokom

Policija Saša Despot
26-letni Bolgar na izolski obali pristopil do 12-letnega otroka, ga brcnil, da je padel v morje. Mladenič se je znesel tudi nad otrokovo mamo in mimoidočim Koprčanom.

V petek malo pred polnočjo je 26-letni Bolgar na pomolu v Izoli  pristopil do 12-letnega fanta z Dekanov in ga brez razloga brcnil, da je padel v morje, so sporočili s koprske policijske uprave.

Mladenič se je znesel tudi nad otrokovo mamo in mimoidočim Koprčanom, ki je skušal pomagati.

Bolgarski državljan je po tistem, ko je otroka brcnil v morje, odkorakal stran. 47-letni Koprčan, ki je bil v bližini, je otroka takoj potegnil iz vode, otrokova mati pa je šla za nasilnežem in ga poskušala ustaviti, so še zapisali na koprski policijski upravi. 

Koprčana udaril, policiji se je upiral 

26-letnik jo je zgrabil in kričal nanjo. Ko je to opazil Koprčan, je pritekel do njiju, takrat pa ga je Bolgar udaril s pestjo v obraz. Ob prihodu policistov sta se na tleh prerivala.

Bolgar se je policistom upiral, jih poskušal udariti in kričal nanje. Policista sta uporabila fizično silo in sredstva za vklepanje in vezanje, Bolgaru pa sta izdala tudi plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru, so še sporočili s policije. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • Izudin 15:52 07.julij 2015.

    Krivično je posploševati, gaussova krivulja velja povsod.

  • mph 20:38 06.julij 2015.

    Jasno namig je šel Korliju. :-)

  • mph 20:38 06.julij 2015.

    Ti že veš verjetno. :-)