Šport > Nogomet
27 ogledov

Bony si želi lige prvakov

Zabaleta Bony Kompany Swansea City Manchester City Premier League Anglija liga p EPA
Napadalec Wilfried Bony si po vsega eni sezoni že želi zapustiti vrste angleškega prvoligaša Swansea City.

Zajetnih dvanajst milijonov britanskih funtov je pred začetkom sezone Swansea City odštel za napadalca Wilfrieda Bonyja, ki so ga pripeljali iz nizozemskega Vitesseja. Nogometaš slonokoščene obale je pokazal, da je bil tega denarja vreden, dosegel je že 24 zadetkov in je najbolj učinokvit član te valižanske ekipe. Kljub temu, da sta strani obojestransko zadovoljni s sodelovanjem, pa si Bony želi prestopiti v večji klub.

"Kot sanja vsak mlad nogometaš, si želim prestopiti v velik klub. Zato je zame v tem trenutku najpomembneje, da še naprej delam tako kot do sedaj in si tako prislužim svojo priložnost, o kateri pa bo odločal tudi klub. Želim si zaigrati v ligi prvakov, žečim si igrati več evropskih tekem, kjer lahko svoje znanje testiraš proti najboljšim ekipam," je dejal Bony, ki je ob tem tudi podprl trenerja labodov Garryja Monka, ki je prevzel žezlo po padcu Michaela Laudrupa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.