Avto
86 ogledov

Borata na nemški avtocesti

Mazda v kombiju Nemška policija
Nemški policisti so debelo zazijali, ko so v kombiju s kazahstanskimi tablicami našli navpično naložen avtomobil.

Avtocestna policija je na odseku avtoceste A1 v zvezni državi Schleswig-Holstein postala pozorna na mercedes-benzov tovorni sprinter, ki zadnjih vrat ni imel popolnoma zaprtih, bočna stekla pa so bila prelepljena s časopisi, tako da se ni videlo, kaj se skriva v tovornem prostoru. Ko so kombi ustavili, jih je čakalo presenečenje, ki ga niso bili vajeni. V tovornem prostoru je bila naložena mazda 626, ki sta jo nameravala voznik in njegov sopotnik, oba stara 22 let, prepeljati v več tisoč kilometrov oddaljeni Kazahstan, sicer "domovino" filmskega lika Borata.

Mazda v kombiju | Avtor: Nemška policija Nemška policija
Kako jima je avtomobil uspelo spraviti v takšnem položaju, ni znano, na nalaganje pa sta se dobro pripravila. Avtomobil je bil spodaj podprt z žimnicami, sprednji del pa se je praktično dotikal armaturne plošče. Zaradi pomanjkanja prostora je moral sopotnik sedeti kar na tleh kombija.
Policisti so jima seveda prepovedali nadaljno pot, dokler si ne preskrbita vsaj prikolice za prevoz tovrstnega tovora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.