Slovenija
32 ogledov

Med tekmovalci slikopleskarji tudi Borut Pahor

Pahor pleskar
1/11
Reševalni pas/Twitter
V Portorožu poteka dobrodelno tekmovanje slikopleskarjev. Pleskajo Center za korekcijo sluha in govora v Portorožu.

Tekmovanja se udeležuje tudi ekipa predsednika Boruta Pahorja, ki ji po naših podatkih kar dobro kaže. Tekmovanje še poteka, udeleženci so rokave zavihali ob 7. uri zjutraj. V enem dnevu, predvidoma do 17. ure, bodo udeleženci prenovili učilnice, hodnike in druge pomožne prostore stavbe Centra za korekcijo sluha in govora v Portorožu.

Državno tekmovanje slikopleskarjev, ki predstavlja enega večjih humanitarnih projektov v državi, organizira Obrtna zbornica Slovenije, vsako leto v drugi regiji države. Pri izboru ustanov upoštevajo tiste, ki si zaradi pomanjkanja finančnih sredstev obnove ne morejo privoščiti, imajo pa dovolj enako velikih prostorov, v katerih lahko tekmujejo prijavljene skupine tekmovalcev.

Izvedbo tekmovanja podprejo podjetja, ki zagotovijo potrebne materiale; v vlogi generalnega sponzorja je že vsa leta družba JUB.

Komentarjev 4
  • svašta 11:18 28.november 2014.

    se popolnoma strinjam. nikoli, ampak res nikoli ne prevzame odgovornosti za svoja dejanja kljub temu, da dela same zdrahe...menim, da spada samo na naslovnice revij in v reklame, to je pa vse, čemur je dorasel....

  • janez 11:10 28.november 2014.

    Naj mu dajo plačo pleskarja vajenca!

  • tralala 10:40 28.november 2014.

    Bedak, ki svoji funkciji niti približno ni dorasel. Karikatura.